Euroleague : Υποψήφιος για την ομάδα της δεκαετίας ο Σπανούλης
H Euroleague επιβεβαίωσε και επίσημα, όπως αναμενόταν, την υποψηφιότητα του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη για την ομάδα της δεκαετίας στη διοργάνωση
Είναι ο πρώτος σε ασίστ στην ιστορία της Euroleague. Ο δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες που πάτησαν στα ευρωπαϊκά παρκέ.
Ο Βασίλης Σπανούλης, δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στους 10 κορυφαίους της δεκαετίας στη διοργάνωση, πόσο μάλλον στις υποψηφιότητες.
Η Euroleague, λοιπόν, που βρίσκεται σε διαδικασία ανακοινώσεων των υποψηφιοτήτων για τους καλύτερους παίκτες της δεκαετίας στη διοργάνωση, γνωστοποίησε και επίσημα ότι ανάμεσα στα ονόματα είναι και ο Βασίλης Σπανούλης.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού γίνεται μέλος της Hero League και ντύνεται…«The Mentalist», όπως τον παρουσιάζει στο βίντεο η Euroleague.
Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού που συγκαταλέγεται στους υποψήφιους, καθώς χθες ανακοινώθηκε και ο Γιώργος Πρίντεζης.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Euroleague:
- Καραμανλής: Τα «μάτια» του Μαξίμου στον πρώην πρωθυπουργό και τους αγρότες
- Ο Κόντε(ς) και ο «βασιλιάς» της Νάπολι
- Οι εργαζόμενοι στο μουσείο του Λούβρου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας – Πότε ξεκινά
- Μετανάστευση: Οι υπουργοί της ΕΕ συμφώνησαν για τις απελάσεις – Ανησυχούν οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα προκύψει, με αποδείξεις, ποιοι και γιατί ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
- Super League: Το πρόγραμμα ως το τέλος της κανονικής διάρκειας




