Κωνσταντίνος Χριστοφόρου : O αδελφός του στην σκηνή μουσικού ριάλιτι
Στην σκηνή μουσικού ριάλιτι ανέβηκε για να δοκιμαστεί, ο αδερφός του δημοφιλούς Κύπριου τραγουδιστή Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, που έγινε ευρύτερα γνωστός ως μέλος του ανδρικού συγκροτήματος «One».
Την τύχη του σε talent show μουσικής δοκίμασε ο αδερφός του δημοφιλή Κύπριου τραγουδιστή Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, Στέφανος, ο οποίος βρέθηκε στα «blind auditions».
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μάλιστα βρέθηκε στο στούντιο που γυρίζεται στο παιχνίδι για τον στηρίξει.
Ο Στέφανος Χριστοφόρου ανέβηκε στη σκηνή και τελικά κατάφερε να εντυπωσιάσει. Ο Στέφανος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι ερμηνεύοντας στο 8ο blind audition το κομμάτι «Cry Me a River» του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Πρώτος γύρισε την καρέκλα του ο Σάκης Ρουβάς, ακολούθησαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Έλενα Παπαρίζου.
Οι τέσσερις κριτές γύρισαν τις καρέκλες τους και διεκδίκησαν τον αδερφό του frontman των «One. Μόλις αποκάλυψε το επώνυμο και την καταγωγή του, οι coaches έβαλαν τα δυνατά τους για να τον πάρουν στην ομάδα τους.
Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που βρισκόταν στα παρασκήνια, μίλησε για τον αδερφό του που κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού. Τον Στέφανο πήρε τελικά υπό την προστασία της η coach Έλενα Παπαρίζου, που έχει και χρόνια φιλικές σχέσεις με τον αδερφό του.
Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:
- Ξέσπασε γιος θύματος της «Βιολάντα» – «Κάποια στιγμή θα συναντηθούν με τα μάτια των οικογενειών των θυμάτων»
- Καισαριανή: Η καθηλωτική μαρτυρία από τη ματωμένη Πρωτομαγιά «Ήμουν ανεβασμένος στη μάντρα και είδα τα πάντα…»
- Κυκλοφορούν την Παρασκευή τα εισιτήρια για το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός
- Ν. Δένδιας: Δεν μας αξίζει αυτό το ποσοστό – Σαφείς αιχμές προς Μητσοτάκη
- Peaky Blinders: Ο αλύγιστος Κίλιαν Μέρφι κηρύσσει πόλεμο στον «γιο» του, Μπάρι Κέογκαν
- Δημοσκόπηση: Μια απαισιόδοξη κοινωνία αναζητά διέξοδο σε ένα πολιτικό τοπίο που δεν πρόκειται να παραμείνει ίδιο







