Βουλγαρία : Τέλος ο Μπαλάκοφ, που δεν αντιλήφθηκε τις ρατσιστικές επιθέσεις
Ο Κράζιμιρ Μπαλάκοφ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Βουλγαρίας, μόλις τέσσερις ημέρες μετά τις δηλώσεις τους για τα ρατσιστικά συνθήματα των Βουλγάρων οπαδών και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν
Πέρασαν μόλις τέσσερις ημέρες από την συντριβή της Βουλγαρίας από την Αγγλία στην Σόφια με 6-0 και ο Κράζιμιρ Μπαλάκοφ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.
Οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, καθώς οι γείτονες δεν έχουν το καλύτερο ρόστερ, προσπαθούν όμως για να πάρουν νίκες και θετικά αποτελέσματα.
Οι δηλώσεις του Μπαλάκοφ σχετικά με τα ρατσιστικά συνθήματα των Βουλγάρων οπαδών και οι αντιδράσεις προς το πρόσωπό του ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην παραίτηση.
Ο τεχνικός της Βουλγαρίας είχε δηλώσει πως δεν… άκουσε ρατσιστικά συνθήματα κατά των Άγγλων ποδοσφαιριστών, ενώ το παιχνίδι διεκόπη για λίγα λεπτά εξαιτίας όσων ακούστηκαν.
Ταυτόχρονα υπάρχουν και φωτογραφίες από τις εξέδρες, όπου αρκετοί οπαδοί χαιρετούν ναζιστικά!
Ο Κράζιμιρ Μπαλάκοφ αποφάσισε να παραιτηθεί δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι πια ο προπονητής της εθνικής ομάδας.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον επόμενο, η κατάσταση δεν είναι καλή αυτή τη στιγμή και δεν έχω μάθει να είμαι προπονητής μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα».
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία