
Ολυμπιακός : Πώς θα διαχειριστεί ο Μαρτίνς το βαρύ πρόγραμμα
Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τις τελευταίες επιστροφές των διεθνών και αποφασίζει οριστικά για τον τρόπο που θα εκμεταλλευτεί το ρόστερ με ΟΦΗ (19/10), Μπάγερν (22/10) και ΑΕΚ (27/10)
Κάθε προπονητής οφείλει να προετοιμάζει τα πλάνα του για μια σειρά αγώνων και να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.
Μια τριάδα αγώνων όπως αυτή που έρχεται για τον Ολυμπιακό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος απαιτεί και ένα πλάνο από τον Μαρτίνς, πλάνο που ήδη υπάρχει στο μυαλό και στο μπλοκάκι του Πορτογάλου όμως δεν μπορεί ακόμη να «κλειδώσει».
Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει τις τελευταίες επιστροφές των διεθνών.
Πρώτα από όλα να είναι όλοι καλά και διαθέσιμοι. Δεύτερον να δει την κατάσταση τους και την όποια καταπόνηση υπάρχει ώστε να αποφασίσει αν θα τους υπολογίζει άμεσα.
- Η εκστρατεία εκδίκησης του Τραμπ εναντίον Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων μπορεί να κοστίσει τον Νοέμβριο
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν

