
Προσφυγικό : Διάσωση 121 ατόμων που εντοπίστηκαν σε Ικαρία και Φαρμακονήσι
Το λιμενικό εντόπισε 121 πρόσφυγες
Στον εντοπισμό και τη διάσωση 121 προσφύγων, προχώρησαν σήμερα το πρωί σε δύο διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν σε νησιά του Αιγαίου στελέχη του λιμενικού σώματος.
Συγκεκριμένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού περισυνέλεξε από πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο 49 μετανάστες και πρόσφυγες στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Ικαρίας. Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Βαθύ της Σάμου.
Εξάλλου 72 πρόσφυγες που επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος νότια του Φαρμακονησίου, περισυνελέγησαν από περιπολικό σκάφος του λιμενικού και μεταφέρθηκαν στην προβλήτα του νησιού.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κικίλιας από Χανιά: Ενίσχυση του Λιμενικού στην Κρήτη με επιπλέον εναέρια μέσα, Heron drones και νέα στελέχη
- Έγραψε ιστορία ο Ματαράτσο
- 39ο συνέδριο ΓΣΕΕ: Κυρίαρχος ο Γ. Παναγόπουλος – Αύξησε δυνάμεις η ΠΑΣΚΕ
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ
- Κεφαλονιά: «Θύμα κυκλώματος μαστροπείας η Μυρτώ», λέει ο πατέρας της – Στο κάδρο των ερευνών νέα πρόσωπα
- Βερόνα-Μίλαν 0-1: Οι ροσονέρι προσπέρασαν τη Νάπολι και είναι 2οι – Αγκαλιά με θέση για το Champions League


