Γιατράς: «Περήφανος για την προσπάθεια, ομάδα Euroleague η Μονακό»
Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για την πρώτη ήττα (74-77) του Προμηθέα στο Eurocup, τονίζοντας ότι η νίκη χάθηκε στις λεπτομέρειες και στο «μουδιασμένο» ξεκίνημα της ομάδας του.
Ο Προμηθέας ηττήθηκε 74-77 από την Μονακό στην Πάτρα, λυγίζοντας στις λεπτομέρειες από την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς.
Ο προπονητής των Πατρινών, Μάκης Γιατράς, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, δηλώνοντας περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του, αλλά εκθειάζοντας και τον αντίπαλο, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα Euroleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Συγχαρητήρια στη Μονακό κέρδισε δίκαια. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Μπήκαμε φοβισμένα στο παιχνίδι και κυνηγάγαμε μεγάλη διαφορά. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος.
Το παιχνίδι κρίθηκε σε μια βολή, ένα σουτ. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ήταν ένα πολύ σκληρό και υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Η Μονακό είναι ομάδα επιπέδου Εuroleague».
Για το αν ο Προμηθέας ανεβαίνει επίπεδο: «Βλέπετε τις ομάδες της διοργάνωσης. Υπάρχει υψηλό επίπεδο. Ο Προμηθέας θέλει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.
Σίγουρα έχουμε να μάθουμε πολλά πράγματα. Δεν μας ξεγελάει το παιχνίδι με την Ρισόν».
- Ο Τραμπ προσκάλεσε την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας στον Λευκό Οίκο
- Περού: 2 μουσικοί τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση κατά του συγκροτήματός τους στη διάρκεια συναυλίας
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του