Λίνα Μενδώνη : Πήγε με κολάρο στη Βουλή, έπειτα από τροχαίο
Με κολάρο εμφανίστηκε στα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος που είχε στο κέντρο της Αθήνας.
Με κολάρο εμφανίστηκε στα έδρανα της Βουλής η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.
Η υπουργός είχε το πρωί τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Μεσογείων. Όπως έγινε γνωστό, ένα ΙΧ παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και έπεσε στο όχημα που μετέφερε την κυρία Μενδώνη στη Βουλή.
Η υπουργός Πολιτισμού μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» προκειμένου να εξεταστεί, με τους γιατρούς να την υποβάλουν σε αξονική τομογραφία.
Αφού της τοποθετήθηκε κολάρο στον αυχένα, η κυρία Μενδώνη μετέβη κανονικά στη Βουλή, προκειμένου να απαντήσει στις επίκαιρες ερωτήσεις των κ. Χρ. Βερναρδάκη και Κλ. Γρηγοριάδη.
Κανονικά στο Κάιρο
Αν και οι συνεργάτες της ανησύχησαν αρχικά για την κατάσταση της υγείας της, η κυρία Μενδώνη αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά την Τρίτη με προορισμό την Αίγυπτο.
Η υπουργός Πολιτισμού θα μετέχει στην κυβερνητική αποστολή που θα λάβει μέρος στην τριμερή Σύνοδο Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου.
Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και ο επικεφαλής του Entreprise Greece Γεώργιος Φιλιόπουλος.
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της
- Αλβανία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμμετοχή της χώρας στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα
- Λουτσέσκου: «’Ηταν ένα τέλειο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»
- Ο Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος της JPMorgan Chase και ζητά 5 δισ. αποζημίωση
- Το Ισραήλ μετακίνησε την Κίτρινη Γραμμή εκατοντάδες μέτρα μέσα στη Γάζα σύμφωνα με δορυφόρους
- Μπαρτζώκας: «Παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε μια σημαντική νίκη»

