Χωρίς Άρτσε, αλλά με Μασούρα ο Πανιώνιος στο Ηράκλειο
Ο Πανιώνιος ταξιδεύει χωρίς τον Άρτσε, αλλά με τον Γιάννη Μασούρα στην αποστολή του, για το δύσκολο παιχνίδι (6/10, 17:15) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», σε ένα οριακό παιχνίδι για τον «Ιστορικό», ο οποίος αναζητεί τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να «ανασάνει» στη βαθμολογία.
Ο Νίκι Παπαβασιλείου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Εμμανουηλίδη, Ντομίνγκες και Άρτσε, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον 22χρονο μπακ-χαφ, Γιάννη Μασούρα.
Η ενημέρωση του Πανιωνίου:
«Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το αυριανό ματς του Ηρακλείου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως λείπουν τα προβλήματα. Στους μακροχρόνια απόντες Ντομίνγκες, Εμμανουηλίδης προστέθηκε και ο Αρτσε, ενώ μοναδική επιστροφή είναι εκείνη του μπακ-χαφ Μασούρα.
Η αποστολή του Νίκι Παπαβασιλείου είναι η εξής:Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Σιντί Αλί, Αραμπούλι, Δούμτσιος».
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
- Χιούλμαντ ενόψει Ολυμπιακού: «Θα είναι ένας σκληρός αγώνας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442