
Ο γιατρός του Μίκαελ Σουμάχερ «σπάει» τη σιωπή του
Εξι χρόνια έχουν περάσει από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις. Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του βγαίνουν με το σταγονόμετρο - Τι δήλωσε ο γιατρός που τον χειρούργησε
Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από το ατύχημα του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις.
Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Τα τελευταία νέα, πάντως, κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.
Διαβάστε επίσης: Δήλωση – βόμβα για Σουμάχερ
Τι δηλώνει ο γιατρός που τον χειρούργησε
Στο μεταξύ, ο γιατρός ο οποίος χειρούργησε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, στο Παρίσι, «έσπασε τη σιωπή του».
Σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», o 69χρονος τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν κάνω θαύματα. Με την ομάδα μας δεν κάνουμε κανένα πείραμα».
Ο Menasche δήλωσε πως η τεχνική της μετάγγισης καρδιακών κυττάρων ολοκλήρωσε την δοκιμαστική της φάση πριν από δύο χρόνια: «Υπήρξε μια έκρηξη προσοχής στο τμήμα μας, αλλά η κατάσταση έχει ήδη ηρεμήσει» εξήγησε ο γιατρός.
Σημείωσε δε, ότι «όλοι με ψάχνουν, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει πειραματικές θεραπείες».
Ο γιατρός τόνισε σχετικά με την τεχνική των βλαστικών κυττάρων ότι «έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη γνωρίζουμε ελάχιστα».
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Άγιος Δημήτριος: «Από την κοπέλα ξεκίνησε το κακό» λέει ο παππούς του δράστη – Τι θα ισχυριστεί ο 20χρονος στον ανακριτή
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Η Τζένιφερ Λόπεζ φλεξάρει τους κοιλιακούς της και βάζει φωτιά στα social media
- Κρήτη: Μυστήριο με τα μηνύματα του αγνώστου «Γιώργου» στον 40χρονο που δολοφόνησε τη 43χρονη

