Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τοντ: «Βλέπουμε μαζί Formula 1 με τον Σουμάχερ, συνεχίζει να παλεύει»

Τοντ: «Βλέπουμε μαζί Formula 1 με τον Σουμάχερ, συνεχίζει να παλεύει»

Ο Ζαν Τοντ μίλησε για τον Μίκαελ Σουμάχερ, τονίζοντας ότι δεν το βάζει κάτω, ενώ αναφέρθηκε και στους αγώνες Formula 1 που βλέπει μαζί του.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στις Άλπεις πριν πέντε χρόνια όταν έκανε σκι και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο. Έκτοτε η υγεία του δυστυχώς δεν είναι στα καλύτερα της, ενώ και η ενημέρωση από την οικογένεια του είναι ελάχιστη.

Ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 είναι ακόμα στο κρεβάτι και δεν έχει ξεπεράσει τα τραύματα του, όμως ο Ζαν Τοντ είχε κάποια αισιόδοξα μηνύματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, το πρώην αφεντικό του στη Ferrari μίλησε για την κατάσταση του, τονίζοντας ότι δεν το βάζει κάτω και ότι συνεχίζει να παλεύει, ενώ αποκάλυψε ότι βλέπει μαζί του αγώνες της Formula 1.

«Είδαμε έναν αγώνα Formula 1 μαζί, στο σπίτι του στην Ελβετία. Ο Μίχαελ είναι στα καλύτερα χέρια και έχει εξαιρετική φροντίδα κατ’ οίκον. Δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να παλεύει. Το ίδιο και η οικογένειά του.

Δυστυχώς η φιλία μας δεν μπορεί να είναι όπως κάποτε, γιατί δεν έχουμε την ίδια επικοινωνία με πριν. Όλοι οι άνθρωποι γύρω του είναι πολύ θετικοί, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να έχουμε μόνο θετικές σκέψεις, για να τον βοηθήσουμε», τόνισε ο Τοντ στο Radio Monte Carlo.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024