Θεσσαλονίκη : Εξαφανίστηκε ο 15χρονος Λοριντόν Ντ.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία για τον Λοριντόν Ντ. παρακαλείται να επικοινωνήσει με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και με την αστυνομία
Στις 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00, εξαφανίστηκε από την πόλη της Θεσσαλονίκης, ο Λοριντόν Ντ., 14,5 ετών.
Για την εξαφάνιση του 15χρονου, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, πρωινές ώρες, όταν και έλαβε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού, προκειμένου να προβεί στη δημοσιοποίησή τους.
Ο Λοριντόν Ντ. έχει ύψος 1,70 μ., έχει 75 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια, ενώ φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
- LIVE: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος
- LIVE: Κάλιαρι – Ρόμα
- LIVE: Μπράιτον – Γουέστ Χαμ
- Μπαρτζώκας: «Μετά το +21 αποφάσισε ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει»
- Πώς οι σφοδρές καταιγίδες και η κλιματική κρίση προκάλεσαν τις θανατηφόρες πλημμύρες στην Ασία
- Βόλος: Πώς κατέληξε στα βράχια το σκάφος του λιμενικού – Τι λέει ο κυβερνήτης


