Συμφωνεί και ο Τζόνσον για συνάντηση Τραμπ – Ροχανί
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον φέρεται να συμφωνεί με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν για συνάντηση του προέδρου του Ιράν Χασάν Ροχανί με τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε χθες ότι θα είναι χαμένη ευκαιρία αν ο ιρανός πρόεδρος Χασάν Ροχανί αποχωρήσει από τις ΗΠΑ χωρίς να συναντηθεί με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
«Χαμένη ευκαιρία… »
«Το σημαντικό είναι ότι θα αποτελέσει χαμένη ευκαιρία αν φύγει από τη χώρα χωρίς να συναντηθεί με τον πρόεδρο Τραμπ. Επειδή δεν θα επιστρέψει μέσα στους επόμενους λίγους μήνες. Και ο πρόεδρος Τραμπ δεν θα πάει στην Τεχεράνη, οπότε πρέπει να συναντηθούν τώρα», τόνισε ο Μακρόν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Ροχανί και τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.
Ο Τζόνσον εμφανίστηκε να συμφωνεί με τον γάλλο πρόεδρο.
Πηγή: ΑΠΕ
- Η Βενεζουέλα δηλώνει έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ενωση
- Ουκρανία: Νέα μαζική ρωσική επίθεση στο Κίεβο – Τουλάχιστον 1 νεκρός σε πλήγμα στο Χάρκοβο
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα


