Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ κάλεσε όλες τις χώρες να ενισχύσουν τον κλοιό στην οικονομία του Ιράν

Ο Τραμπ κάλεσε όλες τις χώρες να ενισχύσουν τον κλοιό στην οικονομία του Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως βρίσκεται σε «πολύ ισχυρή θέση» απέναντι στο Ιράν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα όλες τις χώρες του κόσμου να εντείνουν τον οικονομικό κλοιό στην οικονομία του Ιράν, λέγοντας πως καμία χώρα δεν πρέπει να υποστηρίξει τη «λαχτάρα για αίμα» του Ιράν.

«Όλα τα έθνη έχουν καθήκον να δράσουν», δήλωσε ο Τραμπ στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. «Καμία υπεύθυνη κυβέρνηση δεν πρέπει να επιδοτεί τη λαχτάρα για αίμα του Ιράν. Όσο η απειλητική συμπεριφορά του Ιράν συνεχίζεται, οι κυρώσεις δεν θα αρθούν. Θα ενισχυθούν».

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ακόμη ότι οι πολιτικές που προωθούν αυτοί που χαρακτήρισε ως «ακτιβιστές των ανοικτών συνόρων» πλήττουν ακριβώς εκείνους τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι σκοπεύουν να βοηθήσουν, αποκαλώντας την παράτυπη μετανάστευση μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις.

«Σήμερα έχω ένα μήνυμα για εκείνους τους ακτιβιστές των ανοικτών συνόρων που κρύβονται πίσω από τη ρητορική της κοινωνικής δικαιοσύνης: οι πολιτικές σας δεν είναι δίκαιες. Οι πολιτικές σας είναι σκληρές και κακόβουλες», είπε ο Τραμπ στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

«Ενθαρρύνετε εγκληματικές οργανώσεις που εκμεταλλεύονται αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Βάζετε τη δική σας αίσθηση της αρετής πάνω από τη ζωή, την ευημερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Είμαστε σε πολύ ισχυρή θέση με το Ιράν»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως βρίσκεται σε «πολύ ισχυρή θέση» απέναντι στο Ιράν, το οποίο πιστεύει ότι θέλει να κάνει κάτι για να εκτονώσει τις εντάσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε έναν συμφιλιωτικό τόνο πριν από την ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη.

«Νομίζω ότι τα πάμε πολύ καλά. Ας δούμε τι θα συμβεί με το Ιράν, αλλά είμαστε σε πολύ ισχυρή θέση με το Ιράν και νομίζω πως [οι Ιρανοί] θα ήθελαν να κάνουν κάτι και θα ήταν έξυπνο γι΄αυτούς αν το έκαναν», είπε ο Τραμπ κατά την άφιξή του στα Ηνωμένα Έθνη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024