Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μορόν που πέτυχε δύο γκολ η Μπέτις επικράτησε της Λεβάντε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με 3-1 και επέστρεψε στις νίκες. Στους 8 βαθμούς πλέον οι γηπεδούχοι, στους 7 παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Μόλις στο 7′ η Λεβάντε αιφνιδίασε και πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρη σε γκολ του Ερνάνι. Ο Βούκσεβιτς έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Πορτογάλο που με όμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Η Μπέτις προσπάθησε να ισοφαρίσει γρήγορα αλλά στο 16ο λεπτό ο Ρόμπλες είπε όχι σε σουτ του Λεόν και η ισοφάριση ήρθε τελικά στο φινάλε του ημιχρόνου. Στο 45+3′ ο Χοακίν σέντραρε από δεξιά, ο Μορόν πήρε την κεφαλιά που πήγε στο δοκάρι και στο ριμπάουντ έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Μπέτις μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη με τον Κανάλες να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 46′ αλλά στο 48′ ο Χοακίν σέντραρε από δεξιά και ο Μορόν με προβολή έκανε την ανατροπή.

Το τελικό 3-1 έγραψε από κοντά ο Ιγκλέσιας στο 67′ δίνοντας πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Μπαραγάν, Μαντί, Μπάρτρα, Χοακίν (78’ Τέγιο), Γουαρδάδο, Κανάλες, Μορένο, Καρβάλιο, Ιγκλέσιας (88’ Ραούλ Γκαρσία), Λορέν Μορόν(72’ Λάινεθ)

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ Φερνάντες, Ντουάρτε, Κόκε, Πόστιγο, Τόνιο, Καμπάνια, Βούκσεβιτς (46’ Μελέρο), Ραντόγια, Μοράλες, Σέρχιο Λεόν (63’ Μαγιοράλ), Ερνάνι (72’ Ροζέρ Μαρτί)