Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
La Liga : Έχασε βαθμούς, αλλά παρέμεινε στο ρετιρέ η Γρανάδα

La Liga : Έχασε βαθμούς, αλλά παρέμεινε στο ρετιρέ η Γρανάδα

Η Γρανάδα έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες, δεν κατάφερε να επιβληθεί της Βαγιαδιολίδ εκτός έδρας (1-1), αλλά παρέμεινε στην κορυφή της La Liga

Η Γρανάδα πριν επισκεφθεί το «Χοσέ Θορίγια» για την έκτη αγωνιστική της La Liga, μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα, με την τελευταία εναντίον της Μπαρτσελόνα (2-0) να ξεχωρίζει.

Οι Ανδαλουσιανοί δεν κατάφεραν να νικήσουν και τη Βαγιαδολίδ εκτός έδρας, αλλά με την ισοπαλία (1-1) παρέμειναν στην κορυφή της La Liga και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν.

Παρόλο που οι νεοφώτιστοι αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ του Όσκαρ Πλάνο στο 12’ (με κοντινό πλασέ έπειτα από γύρισμα στην περιοχή), δεν πτοήθηκαν και ανέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, λοιπόν, ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κάρλος Φερνάντεθ (42′), τον επιθετικό που απέκτησαν ως δανεικό από την Σεβίλλη.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να ελέγξουν το παιχνίδι, πέτυχαν και δεύτερο γκολ που δεν μέτρησε για οφσάιντ, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν τη Βαγιαδολίδ μακριά από την εστία τους , φεύγοντας από το «Νουέβο Χοσέ Θορίγια» με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024