Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη Γρανάδα νίκησε την Μπαρτσελόνα (2-0)

Απίστευτη Γρανάδα νίκησε την Μπαρτσελόνα (2-0)

Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε με 2-0 της κακής Μπαρτσελόνα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με τον Λιονέλ Μέσι και το παιδί θαύμα Άνσου Φάτι στον πάγκο, η Γρανάδα επικράτησε με το επαγγελματικό 2-0 της Μπαρτσελόνα και ανέβηκε στο ρετιρέ της βαθμολογίας της La Liga. Κατώτεροι των περιστάσεων οι Καταλανοί, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το στραβοπάτημα της Ατλέτικο Μαδρίτης και βρίσκονται μετά από πέντε αγωνιστικές στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και χωρίς εκτός έδρας νίκη.

Στα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι έπιασαν στον… ύπνο την Μπάρτσα σκοράροντας μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Φίρπο έκανε το λάθος, ο Πουέρτας βγήκε από δεξιά, στόπαρε την μπάλα, έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε στον Πικέ, πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά και ο Αζίζ την έστειλε με το κεφάλι στα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας του. Το εν λόγω τέρμα ήταν το πιο γρήγορο γκολ της Γρανάδα στο πρωτάθλημα από το 2014. Τότε το είχε πετύχει ο νυν φορ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι Μπλαουγκράνα πίεσαν ψηλά για το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως να δημιουργούν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και μοιραία οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Γρανάδα.

Στην επανάληψη, και παρά τις αλλαγές του Ερνέστο Βαλβέρδε (έριξε στη μάχη Μέσι και Φατί) και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πλησίασαν το γκολ, όταν στο 52′ ο Τερ Στέγκεν έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, αλλά κατάφερε να την μπλοκάρει πριν καταλήξει στα δίχτυα. Ενώ στο 64′ ο Βιδάλ έκανε χέρι, με τον ρέφερι να συμβουλεύεται το VAR και να υποδεικνύει την παράβαση.

Ο Βαδίγιο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και δεν λάθεψε, διευρύνοντας στο 66ο λεπτό, το προβάδισμα των Ανδαλουσιάνων. Στο 68ο λεπτό, ο Μέσι εκτέλεσε έξυπνα για τον Φατί, ο 16χρονος μπήκε στην περιοχή, έκανε κάτι σαν σέντρα – σουτ αλλά ο Ρουί Σίλβα ήταν παρρών.

Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Φάτι έκανε την προσπάθεια από αριστερά, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε έγκαιρα από την άμυνα των γηπεδούχων.

Η Μπάρτσα δεν κατάφερε να μειώσει για να «ξαναμπεί» στο παιχνίδι και η Γρανάδα πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη με 2-0.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024