
Σεισμός στην Αλβανία: Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας έγινε αισθητός
Διπλός σεισμός τρομοκράτησε την Αλβανία νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου με τον χορό των Ρίχτερ να χτυπάει τη γειτονική χώρα
Διπλός σεισμός τρομοκράτησε την Αλβανία νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου με τον χορό των Ρίχτερ να χτυπάει τη γειτονική χώρα.
Ο πρώτος, μεγέθους 5,6 Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 17:04, ενώ ο δεύτερος, μεγέθους 5,3 Ρίχτερ, ακολούθησε 11 λεπτά αργότερα.
Μάλιστα, όπως φαίνεται στον χάρτη που εξέδωσε το όπως θα δείτε στον παρακάτω χάρτη από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, δεν ταρακουνήθηκαν μόνο στη γειτονική χώρα, αλλά και στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, ο σεισμός έγινε αισθητός σε Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα! Επίσης, όπως φαίνεται στο συγκεκριμένο χάρτη, ο σεισμός έγινε αισθητός στα Σκόπια αλλά και τις γειτονικές περιοχές της Ιταλίας.
Δείτε τον χάρτη:
- Οι εξαγωγές πετρελαίου των ΗΠΑ σε επίπεδα ρεκόρ
- Μόνο ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου του Μπαρτζώκα – «Είναι πάντα έτσι εδώ; Τέλεια» (vid)
- Πάτρα: «Να μην υπάρξει ποτέ ξανά παιδί που θα βιώσει τέτοια φρίκη» λέει η Διοικήτρια στο Καραμανδάνειο για το βρέφος
- Νίκολιτς: «Στο ποδόσφαιρο παίρνεις αυτό που δικαιούσαι»
- Σέρρες: Φωτιά σε ποιμνιοστάσιο στα Ίβηρα – Κάηκαν έντεκα πρόβατα
- Μελόνι: Η αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητας, δεν είναι ταμπού

