Τρόμος στον αέρα: «Βουτιά» 30.000 ποδιών μέσα σε λίγα λεπτά
Χαρακτηριστικό του τρόμου που επικράτησε στην καμπίνα του αεροσκάφους είναι τα βίντεο που δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα οι επιβάτες της Delta Airlines με αρκετούς από αυτούς να τηλεφωνούν στους δικούς τους ανθρώπους για να τους αποχαιρετήσουν
Μπορεί η πτώση του αεροσκάφους να ήταν ελεγχόμενη από τους δύο πιλότους του αεροπλάνου, αλλά όταν η πτήση 2353 βρέθηκε από τα 39.000 πόδια στα 9.975 σε μόλις 8 λεπτά οι επιβάτες πραγματικά πίστεψαν πως ήρθε το τέλος.
Το αεροπλάνο της Delta Airlines απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Ατλάντα με προορισμό το Φορτ Λοτερντέιλ, αλλά ποτέ δεν έφτασε στις ακτές της Φλόριντα. Περίπου στα μισά της διαδρομής -και για αδιευκρίνιστο ακόμα λόγο- οι δύο πιλότοι αποφάσισαν να ρίξουν το αεροσκάφος κατά 30.000 πόδια εξαιτίας προβλήματος που προέκυψε με την πίεση της καμπίνας.
«Έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου» δήλωσε Χάρις Ντεγουόσκιν, επιβάτης της πτήσης, στο δίκτυο WSB.
«Επικράτησε πανικός ανάμεσα στους επιβάτες» συμπλήρωσε ο ίδιος, ο οποίος παράλληλα δήλωσε πως μια από τις αεροσυνοδούς ζήτησε από τον κόσμο να κρατήσει την ψυχραιμία του.
«Προφανώς ήταν μια τρομακτική στιγμή οπότε πολλοί από τους επιβάτες γύρω μου ανέπνεαν γρήγορα και βαριά» είπε ο Ντεγουόσκιν.
Τους τηλεφωνούσαν για να τους… αποχαιρετήσουν
Χαρακτηριστικό του τρόμου που επικράτησε στην καμπίνα του αεροσκάφους είναι τα βίντεο που δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα οι επιβάτες της Delta Airlines με αρκετούς από αυτούς να τηλεφωνούν στους δικούς τους ανθρώπους για να τους αποχαιρετήσουν.
Τελικά, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Τάμπα χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα, οι επιβάτες αποζημιώθηκαν από την εταιρεία και πέταξαν στον προορισμό τους και όπως ανακοίνωσε η Delta: «Θα ερευνήσουμε ποιο ήταν το πρόβλημα. Το αεροπλάνο βρίσκεται ήδη στα χέρια των μηχανικών».
- Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε ένα δερμάτινο σετ μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτήν – Αλλά τα παπούτσια της έκλεψαν την παράσταση
- Ουκρανία: Μειώνουν την πυρηνική παραγωγή λόγω επιθέσεων – Χτύπημα Κιέβου σε ρωσικό εργοστάσιο πυραυλικού καυσίμου
- Ο EFSA υπέρ του εμβολιασμού για την ευλογιά των αιγοπροβάτων – «Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη η κυβέρνηση», λέει ο Β. Κόκκαλης
- Αβέβαιο το μέλλον του Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ: «Ψάχνεται να φύγει» (pic)
- Greek Tax Filings: Which 18-Year-Olds Must File in 2026
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν λέει κουβέντα για τις αποκαλύψεις στις υποκλοπές και τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική







