
Μείωσε (1-2) ο Ολυμπιακός με γκολάρα του Ποντένσε (vid)
Ο Πορτογάλος βγήκε ταχύτατα στην κόντρα και με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς μειώνοντας σε 2-1 στο παιχνίδι με την Τότεναμ.
Με γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1 στον αγώνα με την Τότεναμ, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και μπήκε ξανά στο παιχνίδι.
Στο 44’ οι Ερυθρόλευκοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Ποντένσε μπήκε στην περιοχή του Ούγκο Γιορίς και με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γάλλου πορτιέρο.
Το γκολ του Πορτογάλου έβαλε «φωτιά» στο Γ. Καραϊσκάκης, με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ και με τη βροντερή φωνή τους να προσπαθούν να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού να φτάσουν στην ισοφάριση.
Υπενθυμίζουμε ότι η Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο 26’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέιν, ενώ το 2-0 είχε κάνει ο Μόουρα στο 30’ με σουτ έξω από την περιοχή.
Δείτε το γκολ του Ποντένσε:
https://twitter.com/SportCentre8/status/1174378425940766720
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες



