Φαίη Σκορδά: Πόζαρε όπως… δεν την έχουμε ξαναδεί
Η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram της και την είδαμε, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!
Η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία και μας έδειξε τι ακριβώς κάνει λίγο πριν επανέλθει στο «καθημερινό της ραντεβού»!
Η Φαίη Σκορδά είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, που μαγνητίζει τα βλέμματα όλων σε κάθε της εμφάνιση, αφού το μοναδικό της στυλ και η φυσική της ομορφιά την κάνουν μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες του χώρου της τηλεόρασης!
Η πανέμορφη Φαίη Σκορδά διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και ενώ της αρέσει να ποζάρει σικ μπροστά από τον φωτογραφικό φακό, δεν διστάζει να «τσαλακωθεί» αποδεικνύοντας ότι είναι εντελώς ακομπλεξάριστη!
Η ίδια είναι φανατική λάτρης των social media και μάλιστα, του Instagram, αφού λατρεύει να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την προσωπική της όσο και από την επαγγελματικής της καθημερινότητα, με τους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της!
Αυτήν την φορά ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένη, κρατώντας στην αγκαλιά της τα παιδιά της ενώ φορά μία κάτασπρη μάσκα προσώπου!
«Το ξέρω ότι είμαι χάλια στη φωτό αλλά δεν με νοιάζει…» γράφει στην λεζάντα, που συνοδεύει την φωτογραφία.
«Έχω αγκαλιά τα αγόρια μου και αυτή είναι η δύναμη μου… Επίσης έχω ξεχάσει την μάσκα μια ώρα στην μούρη μου και σας στέλνω μεγάλο φιλί … Αύριο πρωί μαζί…. Μου λείψατε. Και όπως πάντα από το άγχος δεν θα κοιμηθώ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.
Δείτε το στιγμιότυπο:
- Ανδρουλάκης: Την Ελλάδα που αξίζεις δεν θα στη χαρίσουν – Θα την κερδίσουμε μαζί
- Τσαγκαράκης: Εξελίξεις στη υπόθεση – Συνελήφθη μία υπάλληλός του
- Συνεχίζεται το… δράμα στο Κόπα Άφρικα – Αρνείται το τρόπαιο ο αρχηγός του Μαρόκου: «Η Σενεγάλη μας νίκησε δίκαια»
- Μέση Ανατολή: Ζημιές 800 εκατ. δολαρίων από τις ιρανικές επιθέσεις σε βάσεις που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ
- Έχετε email από ΑΑΔΕ; – Τι πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε έξτρα φόρο
- ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού: Βαθιά ταξικός ο ρατσισμός που καλλιεργείται



