Ατρόμητος : Τα ερωτηματικά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
Η προπόνηση του Ατρόμητου σήμερα (12/9) περιείχε ασκήσεις τακτικής, ενώ οι Μέγερι και Κιβρακίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Θεραπεία έκανε ο Θανάσης Ανδρούτσος
Στον Ατρόμητο προετοιμάζονται «πυρετωδώς» εν όψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι το Σάββατο (14/9, 19:00) για την 3η αγωνιστική της Super League 1.
Η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου περιείχε ασκήσεις τακτικής κυρίως, με τους Κιβρακίδη και Μέγερι να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Θανάσης Ανδρούτσος έκανε θεραπεία.
Δείτε αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ατρόμητου:
«Στο Μαζαράκη συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με τον Χαρίση που ταλαιπωρήθηκε από ίωση να προπονείται κανονικά τόσο χθες όσο και σήμερα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κιβρακίδης και Μέγιερι και θεραπεία ο Ανδρούτσος.
Αύριο το απόγευμα αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει την αποστολή του αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Superleague».
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
