Le Parisien: Μυστική θεραπεία στο Παρίσι ο Σουμάχερ
Ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο του Παρισιού για ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Le Parisien»
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, διακομίστηκε από τη Γενεύη σε νοσοκομείο του Παρισιού προκειμένου να υποβληθεί σε «μυστική θεραπεία», όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien».
Ο 50χρονος πιλότος δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως εδώ και μία πενταετία και συγκεκριμένα από τότε που είχε το ατύχημα με σκι στις γαλλικές Άλπεις το 2013, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι, ενώ οι γιατροί του τον είχαν σε τεχνητό κώμα.
Όπως υποστηρίζει η γαλλική εφημερίδα, ο Σουμάχερ υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία, ώστε να το ενισχύσει και να ενισχύσει τις πιθανότητες να μπορέσει κάποια στιγμή να επανέλθει.
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Τραμπ: «Ο πρόεδρος σκότωσε το αμερικανικό όνειρο για τους Ευρωπαίους» – Η ομιλία στο Νταβός και το ρήγμα με την ΕΕ
- Στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εντάσσεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Δημόσιος Τομέας: Πότε η παραίτηση είναι προϋπόθεση για συνταξιοδότηση
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup


