Νέα αστυνομική επιχείρηση κατά του λαθρεμπορίου τσιγάρων στην ΑΣΟΕΕ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου δύο αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.077 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Νέα επιχείρηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για την αντιμετώπιση της εμπορίας λαθραίων τσιγάρων και της διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου δύο αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.077 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Είχε προηγηθεί έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε η δράση των συλληφθέντων αλλοδαπών στη συστηματική διακίνηση και εμπορία λαθραίων τσιγάρων στον περιβάλλοντα χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου.
Διαβάστε επίσης: Πουλούσαν τσιγάρα μέσα στην ΑΣΟΕΕ – Τρεις συλλήψεις
Εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία.
Επιπρόσθετα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από την οδό Αντωνιάδου προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης 18 άτομα, και εξετάζεται η εμπλοκή τους σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.
Η ειδική δράση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.
Σημειώνεται ότι οι ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού και προγραμματισμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup


