Νέα Υόρκη: Οι αρχές «ποτίζουν» με αλκοόλ τους αρουραίους
Στην προσπάθεια να μειώσει τον πληθυσμό αρουραίων, οι αρχές της Νέας Υόρκης παρουσίασαν μία... νέου τύπου ποντικοπαγίδα.
Ένα νέο όπλο ρίχνει στον χρόνιο πόλεμο με τους αρουραίους η Νέα Υόρκη: μία παγίδα θανάτου με αλκοόλ.
Οι αρουραίοι βρίσκονται παντού στη Νέα Υόρκη: από το μετρό έως τους κάδους σκουπιδιών. Αφού έλαβαν μία σειρά από μέτρα, αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης παρουσίασαν μία συσκευή, στην οποία εναποθέτουν τώρα τις ελπίδες τους.
Έχοντας ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια στην απέλπιδα προσπάθεια να μειώσουν τον πληθυσμό των τρωκτικών, τα οποία αυξάνονται και πληθύνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια, αξιωματούχοι της πόλης αποφάσισαν να τα «πνίξουν στο αλκόολ».
Πρόκειται για μία συσκευή με δόλωμα, ονόματι Ekomille, όπου εν τέλει οι αρουραίοι καταλήγουν σε ένα κουβά με αλκοολούχο υγρό. Η συσκευή εισάγεται από την Ιταλία, λειτουργεί με μπαταρίες, μοιάζει με κάδο ύψους 60 εκατοστών και χωράει έως 80 αρουραίους, οι οποίοι ωστόσο προτού πνιγούν, χάνουν τις αισθήσεις τους.
- Φως στο Τούνελ: «Μην ανησυχείς κάηκε νεκρή» – Η παραδοχή σοκ του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 20χρονο Παλαιστίνιο
- «Το χεράκι της δεν ήταν καν μαυρισμένο» – Όσα είπε ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου στην Αγγελική Νικολούλη πριν συλληφθεί
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο για νέες αυξήσεις
- Η βαθμολογία της Euroleague πριν από το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Φως στο Τούνελ: Το έγγραφο ντοκουμέντο της Πυροσβεστικής για τον θάνατο της Ελένης Παπαδοπούλου

