
Εύβοια: Μαίνεται η φωτιά στην Κάρυστο – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 57 πυροσβέστες με 23 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Κάρυστο, στην Εύβοια.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Βατήσι.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει έκταση σε δύσβατο σημείο, κοντά στις ανεμογεννήτριες που βρίσκονται στην περιοχή, χωρίς να κινδυνεύουν οικισμοί.
Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 57 πυροσβέστες με 23 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πάντως, ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, ανέφερε ότι προληπτικά έχουν ειδοποιηθεί οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στην περιοχή Βατήσι Καρύστου Ευβοίας και συνολικά επιχειρούν 57 #πυροσβέστες, 23 οχήματα, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις είναι: 46 #πυροσβέστες με 23 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 11 #πυροσβέστες.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 6, 2019
- Μωβ και καφέ μέδουσες κατακλύζουν τις θάλασσες του ευβοϊκού κόλπου – Ανησυχία από τους κατοίκους
- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για το δεύτερο βήμα προς το Final-4
- Ιαπωνία: Τραυμάτισε με σφυρί δύο παιδιά και ψέκασε με άγνωστη ουσία αστυνομικούς
- Τσίπρας: Ιούνιο το κόμμα – το αντι-δίλημμα της σταθερότητας – άνοιξε παράθυρο στους πρώην συντρόφους
- Εκτοξεύτηκε πάνω από τα 125 δολ. το πετρέλαιο – Τι εκτιμούν οι αναλυτές
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Φάνη Μουρατίδη


