Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφίες από το babyshower
Μήπως μας πρόδωσε και το όνομα του μωρού;;;
Η Δούκισσα Νομικού μόλις μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό από τώρα η ίδια θα αντικρίσει το δεύτερο παιδί της, την κόρη της, για να ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία της με τον καλύτερο τρόπο!
Η γλυκιά Δούκισσα Νομικού μπορεί να έχει μπει στο μήνα της αλλά τίποτα πάνω της δεν προδίδει την εγκυμοσύνη της. Μοιάζει να μην έχει πάρει ούτε κιλό!
Χτες μάλιστα θέλησε να γιορτάσει το νέο κεφάλαιο στην ζωή της και πόσταρε σε InstagramStories φωτογραφίες από το baby shower. Φυσικά το ροζ κυριαρχούσε στα λουλούδια και τα γλυκά, καθώς η παρουσιάστρια περιμένει κοριτσάκι.
Τα λαχταριστά γλυκά τα επιμελήθηκε η ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου.
Μέσα στα βίντεο της όμορφης βραδιάς κάτι κέντρισε το ενδιαφέρον μας. Τα λουλούδια είχαν το γράμμα «Α» στην άκρη, κάτι που μάλλον προδίδει πως το νέο μέλος της οικογένειας θα έχει ένα όνομα που ξεκινάει με το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου.
Δείτε τις φωτογραφίες:
- Συστήθηκε ομάδα συνεργασίας για την επίσπευση αδειοδότησης καταφυγίων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς
- «Πάμε με καλή ψυχολογία»: Τι είπε ο προπονητής του Άγιαξ για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Κλειστό το πορθμείο
- Αττική: Ήχησε το 112 για επικίνδυνα φαινόμενα
- Γεώτρηση βάθους 195 μέτρων ετοιμάζεται στα Τρίκαλα
- Τραμπ: Κρίσιμη η συνεδρίαση στο Νταβός για τη Γροιλανδία – Τρόπο αποκλιμάκωσης αναζητούν οι Ευρωπαίοι




