Συντονισμός Λευκωσίας- Αθήνας για Κυπριακό : Συνάντηση Αναστασιάδη – Μητσοτάκη
Λευκωσία και Αθήνα συντονίζονται για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό σε συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας την ερχόμενη Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Λευκωσία και Αθήνα συντονίζονται για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό σε συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας την ερχόμενη Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου σε γραπτή δήλωση αναφέρει ότι μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τις διαβουλεύσεις με την Ειδική απεσταλμένη του ΓΓ , Τζέϊν Χολ Λουτ και την πρόοδο που σημειώνεται σχετικά με τους Όρους Αναφοράς, στην κατεύθυνση επανέναρξης των διαπραγματεύσεων και άκουσε και τις δικές του απόψεις.
«Καταγράφεται πλήρης ταύτιση θέσεων Κύπρου και Ελλάδας και συμφωνία ως προς τους επιδιωκόμενους στόχους. Στη διάρκεια της συνομιλίας τους συμφώνησαν όπως συναντηθούν την ερχόμενη Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, προκειμένου να έχουν μια διεξοδική συζήτηση, για τον πλήρη προγραμματισμό και συντονισμό των επόμενων βημάτων», αναφέρει ο εκπρόσωπος .
Την επικοινωνία του Νίκου Αναστασιάδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και τη συνάντησή τους την ερχόμενη Τρίτη επιβεβαίωσαν και κυβερνητικές πηγές.
- Σε ποια θέση στην κατάταξη του τένις βρίσκεται η Σάκκαρη, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Σβίατεκ
- Ο «τσάρος των συνόρων» του Τραμπ ανακοινώνει την απόσυρση της ICE από την Μινεσότα
- Εθνική Ελλάδας: Κόντρα σε Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία στο Nations League
- Υπάρχει «ο ένας»; Πόσες φορές ερωτεύεται ένας άνθρωπος στη ζωή του
- Φυλλορροεί η κυβέρνηση Στάρμερ – Παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας
- Μπεν Στίλερ εναντίον Ρεπουμπλικανών για χάρη του Bad Bunny – «Έχει μεγάλη καρδιά»

