Αυτή είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με Πανιώνιο, κρατώντας στον πάγκο τους Μπίσεσβαρ και Πέλκα.
Ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1.
Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την ενδεκάδα του «δικεφάλου», κρατώντας στον πάγκο τους Μπίσεσβαρ και Πέλκα. Αντίθετα θέση στο βασικό σχήμα πήραν οι Σβιντέρσκι και Ζαμπά.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη από τα δεξιά προς τα αριστερά.
Στο χώρο της μεσαίας γραμμής με δεδομένο πως απουσιάζουν Αουγκούστο και Ελ Καντουρί, θα βρεθούν ο Εσίτι με τον Μίσιτς και στις πτέρυγες οι Ζαμπά – Λημνιός.
Στην επίθεση θα βρεθούν οι Σφιντέρσκι και Άκπομ.
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
- ΕΕ: Επιπλέον 5 εκατ. δαπάνες για μεταφορά στελεχών
- Alpha Bank: Πώς σκιαγραφεί το τοπίο στις αγορές και τις οικονομίες
