Θάσος: Τετράχρονη πνίγηκε ενώ έπαιζε στην παραλία
Διέφυγε της προσοχής των γονιών της
Μοιραία κατάληξη είχε για 4χρονο κοριτσάκι το παιχνίδι στη θάλασσα, καθώς, υπό συνθήκες που ερευνώνται, φαίνεται ότι διέφυγε της προσοχής των γονιών της με αποτέλεσμα να πνιγεί. Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα στη παραλία της Σκάλας Σωτήρος της Θάσου, νησί όπου η 4χρονη από τη Ρουμανία πραγματοποιούσε διακοπές με την οικογένειά της.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, το κοριτσάκι ανασύρθηκε από τα νερά χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση για το συμβάν ξεκίνησε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- Πάνω από τριάντα πόντοι το ύψος του χιονιού στο Μουζάκι-Συστάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες


