Ζένια Μπονάτσου: Οι άγνωστες φωτογραφίες των γονιών της
Η ανάρτηση της είναι πραγματικά συγκινητική
Η Ζένια Μπονάτσου σήμερα έκανε μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Οι ανέμελες οικογενειακές στιγμές και το επώδυνο παρόν.
Η Ζένια, κόρη του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθα Κουτουμάνου δημοσίευσε φωτογραφίες των γονιών της από προσωπικές και οικογενειακές τους στιγμές. Εκείνες τις μέρες, που ήταν όλοι μαζί, ευτυχισμένοι, τότε που όλα ήταν ήρεμα.
Εκείνες οι μέρες έχουν αλλάξει… Ο τρυφερός και ταλαντούχος της πατέρας δεν βρίσκεται στην ζωή και η οικογένεια της μητέρας της βρίσκεται σε μια επώδυνη δικαστική διαμάχη.
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μάλιστα έχει δηλώσει: «Ο πυρήνας του προβλήματος είναι αυτό το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, στο οποίο ζήσαμε με τη Ζωή, τη Μάρθα, τη Ζένια και μάλιστα τη Ζένια σαν εγγονή μου τη μεγάλωσα, παππού με φώναζε. Αυτό το σπίτι ανήκει και στις δύο κόρες της Ζωής αφού είναι κληρονομιά της μητέρας τους.»
«Δεν περίμενα να συμβεί αυτό μετά το θάνατο της Ζωής, πράγμα το οποίο με πονάει και δεν μπορώ να αιτιολογήσω ορισμένα πράγματα».
Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως.
Η σημερινή της ανάρτηση ξύπνησε αναμνήσεις. Αναμνήσεις που η νεαρή κρατάει στην καρδιά της σαν θησαυρό. Με διάθεση αγάπης και νοσταλγίας, οι φωτογραφίες δείχνουν τους γονείς της σε τρυφερές στιγμές.
«Αγάπη είναι η ομορφιά της ψυχής♥️» έγραψε στην λεζάντα!
Δείτε τις φωτογραφίες:
- Νίκος Καχτίτσης: «Δεν μου απομένει τώρα παρά ο θάνατος»
- Πανελλαδικές 2026: Τηλεφωνική γραμμή 1550 ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψηφίους ενεργοποιεί το υπ. Παιδείας
- Τζόκοβιτς για την κατάκτηση της Euroleague: «Συγχαρητήρια στα αδέρφια μας από τον Πειραιά»
- Η Κίνα αντεπιτίθεται – Νέα αρχιτεκτονική της Huawei πλησιάζει τις επιδόσεις των Δυτικών τσιπ
- Κοζάνη: Σε 73χρονο που είχε εξαφανιστεί φαίνεται ότι ανήκει η σορός που βρέθηκε σε λίμνη
- Η Dyson που ήθελες, τώρα σε super τιμή στο SHOPFLIX




