Έρχεται για να… φύγει από τον Άρη ο Μενέντεθ
Για τη λύση της συνεργασίας του με τους κίτρινους θα συζητήσει ο Ισπανός Άλεξ Μενέντεθ
Ο Άρης διαθέτει ακόμη τα δικαιώματα του Άλεξ Μενέντεθ, που είχε έρθει πέρσι στην ομάδα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Ο Ισπανός είχε παραχωρηθεί για το δεύτερο μισό της σεζόν στην Κόρδοβα και με τη λήξη του δανεισμού του επέστρεψε τυπικά στους κίτρινους.
Πλέον, ο 28χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και προπονείται μόνος του, καθώς είναι σαφές πως δεν είναι στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ προκειμένου να προχωρήσει το ζήτημα της αποδέσμευσής του.
Καθώς ο Μενέντεθ δεν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του θα χρειαστούν συζητήσεις ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη. Μόλις αυτό επιτευχθεί η ομάδα δεν θα μείνει με τη θέση κενή στο ρόστερ, αφού έχει ήδη συμφωνήσει με τη Λιντς για τον δανεισμό του Λόρενς Ντε Μποκ.
- Αλβανία: Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του Ράμα – Βίαιες συγκρούσεις στα Τίρανα
- Μέση Ανατολή: Ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με τη χειρότερη ενεργειακή κρίση εδώ και δεκαετίες, λέει ο Μπιρόλ
- Ιράν: Πλησιάζει στη λήξη του το τελεσίγραφο του Τραμπ για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
