Χωρίς ενεργά μέτωπα οι πυρκαγιές στην Κρήτη
Δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο στις δύο μεγάλες φωτιές που εκδηλώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε Ιεράπετρα και Ρέθυμνο
Δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο στις δύο μεγάλες φωτιές που εκδηλώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην Κρήτη.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο cretapost, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης «η πυρκαγιά στον Άγιο Βασίλειο στο Ρέθυμνο έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο ωστόσο πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια στην περιοχή».
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν συνολικά 13 οχήματα και 28 πυροσβέστες καθώς και ένα ελικόπτερο.
Έσβησε και η φωτιά στην Ιεράπετρα
Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα οι πυροσβέστες κατάφεραν κι έσβησαν πλήρως την φωτιά που εκδηλώθηκε στο Νέο Μύρτος στην Ιεράπετρα.
Η φωτιά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κατέκαψε πεύκα, χορτολιβαδική έκταση, περίπου 100 στρεμμάτων, ένα παλιό θερμοκήπιο, ενώ προκάλεσε μικρές ζημιές και σε νέα θερμοκήπια.
Υπενθυμίζεται ότι συνολικά συμμετείχαν 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες και δύο ελικόπτερα.
- «Θύμα, όχι συνεργός, όχι κατάσκοπος της Ρωσίας»: Η βοηθός του Έπσταϊν Σβετλάνα Ποζιντάεβα σπάει τη σιωπή της
- Μπαρτζώκας: «Επιθετικά ήμασταν σε εκπληκτική κατάσταση, ήταν υπέροχο για εμάς»
- Η Ρωσία διαβιβάζει δορυφορικές φωτογραφίες, τακτικές και τεχνολογία drone στο Ιράν
- Πάμε Ντουμπάι; Στο 65% οι εκπτώσεις των ξενοδοχείων στο Εμιράτο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενερμπαχτσέ (pic)
- Καιρός: Ψυχρή εισβολή πρόσκαιρα, τα επόμενα 24ωρα – Έρχονται «κρύες αέριες μάζες από τη Σιβηρία»

