Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το βράδυ – Πού θα «χτυπήσουν» ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι
Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα το βράδυ με έντονα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν περιοχές της βόρειας Ελλάδας και του βόρειου Αιγαίου.
Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα το βράδυ με έντονα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν περιοχές της βόρειας Ελλάδας και του βόρειου Αιγαίου.
Συγκεκριμένα όπως επισημαίνει η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, «ταχέως κινούμενη ατμοσφαιρική διαταραχή θα επηρεάσει με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ριπαίους ανέμους κυρίως τα βόρεια ηπειρωτικά και θαλάσσια τμήματα της χώρας, από το βράδυ της Παρασκευής 16/08 έως τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου 17/08».
Σύμφωνα με τις προβλέψεις περισσότερο θα επηρεαστούν η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης της Χαλκιδικής), η Θράκη, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου καθώς και περιοχές που βρέχονται από το Βορειοδυτικό Αιγαίο (Σποράδες – Βόρεια Εύβοια). Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και σε άλλες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, με μικρότερη όμως κατά κανόνα ένταση.
Στον προγνωστικό χάρτη παρουσιάζονται τα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης που αναμένονται έως το μεσημέρι τους Σαββάτου 17/08, ενώ επισημαίνονται οι περιοχές όπου θα εκδηλωθούν τα ισχυρότερα φαινόμενα και οι περιοχές όπου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων.
- Γαλλία: Τρίτος θάνατος μωρού μετά από κατανάλωση βρεφικού γάλακτος
- Η κτηνώδης πραγματικότητα του πολέμου στην Ουκρανία: Η μαρτυρία ενός Καναδού τραυματιοφορέα
- Η Μπάγερν μιλάει με Κέιν για νέο συμβόλαιο
- Μαρίν Λεπέν: Στις 7 Ιουλίου η απόφαση του εφετείου που θα κρίνει και το πολιτικό της μέλλον
- ΚΚΕ για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Επικίνδυνος εφησυχασμός σε περίοδο που προωθούνται «διευθετήσεις» σε βάρος των λαών
- Μήπως δεν απειλεί μόνο τον πρώην πρίγκιπα Άντριου η σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν αλλά όλο το Παλάτι;



