H τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ
Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ στο Γ. Καραϊσκάκης πραγματοποίησαν οι Ερυθρόλευκοι
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο Τρίτη (13/8) στο Γ. Καραϊσκάκης την Μπασακσεχίρ, στη ρεβάνς του 0-1 της Κωνσταντινούπολης με στόχο την πρόκριση στα play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Σήμερα Δευτέρα, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνησης στου Ρέντη, τα πρώτα λεπτά της οποίας ήταν ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου, με το Olympiacos TV να δίνει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε μέσα από τα social media.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Δεκάδες χιλιάδες διαδηλώνουν στη Βουδαπέστη για φερόμενη κακοποίηση παιδιών σε κρατικά ιδρύματα της Ουγγαρίας
- Γεννούν «σαν τα κουνέλια» τα αιγοπρόβατα της οικογένειας του «Φραπέ» [πίνακες]
- Ο δημιουργός του Grand Theft Auto προειδοποιεί για την AI: «Αν αφήσεις το κινητό να σκέφτεται για σένα, χάνεις τον έλεγχο»
- Κατρίνης: «Χωρίς κανόνες, διαφάνεια και στρατηγική η Ελλάδα επί Νέας Δημοκρατίας» – Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου – Προσέκρουσε σε μπάρες σιδηροδρομικής διάβασης
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

