ΜΜΜ: Οι αλλαγές που έρχονται το επόμενο διάστημα
Σειρά ενεργειών αναμένεται να εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα, προκειμένου να βελτιωθούν οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας
Σειρά ενεργειών αναμένεται να εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα, προκειμένου να βελτιωθούν οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.
Μετά από συνάντηση του υφυπουργού Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ Ιωάννη Σκουμπούρη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Νίκο Αθανασόπουλο, αποφασίστηκε πως:
- Επαναλειτουργούν, αλλά και ενισχύονται με περισσότερες βάρδιες εκδοτήρια σε σταθμούς του μετρό με υψηλή τουριστική κίνηση, όπως Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Θησείο, Σύνταγμα και Σταθμός Λαρίσης.
- Εμπλουτίζονται περαιτέρω οι υπηρεσίες του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Έως την Άνοιξη του 2020 οι πιστωτικές κάρτες θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και ως ηλεκτρονικό εισιτήριο, μετά από συνεργασία που θα υπάρξει με τις Τράπεζες.
- Επιστρέφουν στις ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) 30 οδηγοί και υπάλληλοι, οι οποίοι ήταν αποσπασμένοι σε κόμματα και πολιτικά πρόσωπα που δεν εξελέγησαν.
- Ενεργοποιείται στις ΟΣΥ δευτεροβάθμιος υγειονομικός έλεγχος, καθώς διαπιστώθηκε ότι, την τρέχουσα περίοδο, μεγάλος αριθμός οδηγών βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.
- Τέλος, το υπουργείο Μεταφορών ήρθε σε συνεννόηση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την συνδρομή της Αστυνομίας στους ελέγχους εισιτηρίων, ενώ ήδη είναι εμφανής η παρουσία Αστυνομικών σε κεντρικούς σταθμούς.
- Βίντεο ντοκουμέντα από την σπείρα που «άνοιγε» σπίτια και οχήματα και έκλεβε με την μέθοδο της απασχόλησης
- Χρήστος Δάντης: Σοβαρό ατύχημα για τον τραγουδιστή που τον οδηγεί εσπεσμένα στο νοσοκομείο
- Σκληρή απάντηση Τσίπρα στον Γιάννη Στουρνάρα – «Μια τρίτη θητεία αξίζει κάθε κόπο…»
- Άσπας: «Δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»
- Σε εξέλιξη έργα διευθέτησης του ρέματος Πικροδάφνης
- Βόλος: Την Τρίτη στον ανακριτή οι 15 συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά




