Η Μόνικα Μπελούτσι «ταράζει» τα νερά της Πάρου
Για μια ακόμα χρονιά η Μόνικα Μπελούτσι ψηφίζει Ελλάδα
Για μια ακόμα χρονιά η Μόνικα Μπελούτσι ψηφίζει Ελλάδα. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε τον αγαπημένο της κυκλαδίτικο προορισμό που δεν είναι άλλος από την Πάρο.
Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον κατά 18 χρόνια μικρότερό της η Μόνικα Μπελούτσι αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας για να περάσει ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές.
Η 54χρονη τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στην πανέμορφη Πάρο και πήγε για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.
«Όλος ο κόσμος πέρναγε από εκεί να της μιλήσει. Εκείνη ήταν πολύ ευγενική και χαιρετούσε όλο τον κόσμο» είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, στον τηλεοπτικό σταθμό Open.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Μόνικα απόλαυσε ψάρια και χταποδάκι.
Αυτή είναι η 6η χρονιά που η ηθοποιός επισκέπτεται το νησί των Κυκλάδων, καθώς μια φίλη της διατηρεί σπίτι στην Πάρο και την φιλοξενεί.
- 28ο ΦΝΘ: Οι νικητές των βραβείων – ποια ταίνια μπαίνει στη λίστα των Όσκαρ
- Ένας μη σωφρονιστικός φεμινισμός
- Σκάνδαλο Grok: Αγωγή από ανήλικους που είδαν φωτογραφίες τους να ξεγυμνώνονται με το chatbot του Μασκ
- Κρήτη: Σοκάρει το κατηγορητήριο για τον θάνατο του μικρού Άγγελου – «Του έδιναν ηρεμιστικά για να μην αντιδρά»
- Tο χειρόγραφο μήνυμα που αποδίδεται στον Λαριτζανί μετά την είδησή του θανάτου του
- Ιταλός διαιτητής στο ΑΕΚ – Τσέλιε






