Αγνοείται 22χρονος που έπεσε σε ορμητικό κανάλι του Μόρνου
Ο νεαρός θέλησε να πλύνει τα χέρια του στο νερό και φαίνεται ότι γλίστρησε, έπεσε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά ρεύματα καναλιού του Μόρνου, στο Μελισσοχώρι Θηβών.
Νεαρός πακιστανικής καταγωγής 22 ετών αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής, όταν έπεσε στο κανάλι του ποταμού Μόρνου που τροφοδοτεί τις μονάδες επεξεργασίας της ΕΥΔΑΠ πλησίον του Μελισσοχωρίου Θηβών.
Θέλησε να πλύνει τα χέρια του
Ο νεαρός, σύμφωνα με ομοεθνείς του, θέλησε να πλύνει τα χέρια του στο νερό και φαίνεται ότι γλίστρησε, έπεσε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά ρεύματα του καναλιού.
Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι για περίπου 100 μέτρα τον έβλεπαν να κουνάει τα χέρια του και να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου πριν χαθεί από το οπτικό τους πεδίο.
Μειώνονται οι πιθανότητες
Κλιμάκια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών και Οινοφύτων, αστυνομικοί και φίλοι του αγνοούμενου «χτένισαν» το κανάλι με κανένα μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.
Οι έρευνες σε αυτό το σημείο μπορούν να γίνουν μόνο με το φως της ημέρας και η όποια προσπάθεια θα συνεχιστεί σήμερα το πρωί. Ωστόσο, κάθε ώρα που περνάει μικραίνει κι άλλο τις πιθανότητες να βρεθεί ο 22χρονος ζωντανός.
Πηγή: lamiareport.gr
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα στο ΣΕΦ, στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός
- Κρίση σε εξέλιξη η λειψυδρία – Παρά τις βροχές τα αποθέματα νερού συνεχίζουν να μειώνονται
- ΑΑΔΕ: Τη Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για διορθώσεις λαθών σε αιτήσεις αγροτικών ενισχύσεων
- Πως μας επηρεαζει το burnout;
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου
- ΑΑΔΕ: Έτοιμη η εφορία να ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τις τραπεζικές κινήσεις
