Ο καιρός τρελάθηκε: Στη Ξάνθη έριξε χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού
Τι κι αν πολλές πόλεις "λιώνουν" στον καύσωνα αυτές τις μέρες, στην Ξάνθη στο σκηνικό του καιρού είναι εντελώς διαφορετικό.
Τι κι αν πολλές πόλεις «λιώνουν» στον καύσωνα αυτές τις μέρες, στην Ξάνθη στο σκηνικό του καιρού είναι εντελώς διαφορετικό.
Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι του Σαββάτου, το σκηνικό του καιρού άλλαξε δραματικά, καθώς όχι μόνο η θερμοκρασία έπεσε αισθητά, αλλά και σημειώθηκε ισχυρή χαλαζόπτωση.
Μάλιστα το χαλάζι ήταν σε μέγεθος φουντουκιού, ενώ σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα , xanthinea.gr, δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν προκληθεί ζημιές στην περιοχή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ακραία για την εποχή καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν την ίδια στιγμή και στη γειτονική Βουλγαρία, στα σύνορα με τη Θράκη.
- Ισραηλινό σφυροκόπημα σε Ιράν και Λίβανο – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ μετά από εκτόξευση ιρανικών πυραύλων
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για τον κουρκουμά και τα πολλαπλά οφέλη του
- Άστατος ο καιρός, με βροχές και περιορισμένη ορατότητα
- Μάικλ Σάντελ: Ο πεσιμιστής ακαδημαϊκός του Χάρβαρντ που αποδείχτηκε προφήτης
- To χρώμα φωτός που τα βάζει με το άγχος
- Οι Ευρωπαίοι δεν είναι Αμερικανοί – Οι γίγαντες της ΑΙ δεν ανησυχούν αν πέφτουν θύματα παρακολούθησης






