Τουρκία: Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, από πυρκαγιά σε λεωφορείο
Πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, σκοτώθηκαν και 15 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα όταν ένα λεωφορείο στη βορειοδυτική Τουρκία τυλίχθηκε στις φλόγες
Πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, σκοτώθηκαν και 15 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα όταν ένα λεωφορείο στη βορειοδυτική Τουρκία τυλίχθηκε στις φλόγες, δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Μπαλικεσίρ στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Το λεωφορείο αναχώρησε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, από την βορειοδυτική επαρχία Τσανάκαλε και στην πορεία του προς την Άγκυρα, έπιασε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος του Μπαλικεσίρ, δήλωσε ο κυβερνήτης του Μπαλικεσίρ Ερσίν Γιαζίκι. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν καταστεί αμέσως σαφή, πρόσθεσε.
Τέσσερις από τους τραυματίες επιβάτες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και έντεκα συνεχίζουν να λαμβάνουν φροντίδα.
«Η τεχνική ομάδα δεν έχει καταλήξει ακόμη στην εκτίμησή της, οπότε δεν μπορώ να εικάσω τα αίτια, ωστόσο τα ευρήματα δείχνουν ότι αυτή η φωτιά ξεκίνησε από μέσα από το λεωφορείο», ανέφερε ο Γιαζίκι.
«Αυτό δεν είναι ένα τροχαίο δυστύχημα, είναι μια φωτιά που ξεκίνησε από μέσα από το όχημα».
Εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα από το ατύχημα δείχνουν ένα πέπλο καπνού πάνω από το λεωφορείο, το οποίο έχει σταθμεύσει στον αυτοκινητόδρομο, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις έκαναν ρίψεις νερού στο όχημα για να κατασβέσουν την φωτιά.
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια

