
Ισραήλ: Πυροβόλησε και σκότωσε 40χρονο για μια θέση πάρκινγκ
Το θύμα προσπαθούσε να παρκάρει, έχοντας στο αυτοκίνητό του τη γυναίκα και τα παιδιά του, την ώρα που ο ύποπτος προσπαθούσε επίσης να σταθμεύσει στην ίδια θέση.
Ένας 40χρονος Ισραηλινός έχασε τη ζωή του, όταν τον πυροβόλησαν, κατά τη διάρκεια ενός καυγά για μια θέση στάθμευσης σε εμπορικό κέντρο στο Ράμλε, στο κεντρικό Ισραήλ, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε.
Η αστυνομία συνέλαβε έναν 74χρονο άνδρα από την πόλη Λοντ, στο βορειοανατολικό Τελ Αβίβ, σε σχέση με το περιστατικό.
Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο Ynet, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, το θύμα προσπαθούσε να παρκάρει, έχοντας στο αυτοκίνητό του τη γυναίκα και τα παιδιά του, την ώρα που ο ύποπτος προσπαθούσε επίσης να σταθμεύσει στην ίδια θέση.
Οι δύο άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται και ο ύποπτος έβγαλε όπλο, με το οποίο πυροβόλησε δύο φορές το θύμα.
Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λανουά: Ανεπαρκής στην Γαλλία, ανανέωση συμβολαίου στην Ελλάδα!
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Η λαϊκή αγορά μέσα από τα μάτια του Vibrator
- Ο οικονομολόγος Τομά Πικετί προτείνει τη σύγκλιση των εισοδημάτων στα επίπεδα των πλουσίων χωρών μέχρι το 2100
- Οι Πανελλαδικές με το φακό του Αλ Τζαντίρι
- Παναθηναϊκός: Αλλαγή στους ξένους πριν τους τελικούς με τον Ολυμπιακό
- Η Βόρεια Μακεδονία πρέπει να τροποποιήσει το Σύνταγμά της για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ


