ΑΕΚ : Ο Καρντόσο τσεκάρει δια ζώσης Χόνβεντ και Κραϊόβα
Ο Πορτογάλος προπονητής της ΑΕΚ Μιγκέλ Καρντόσο θα παρακολουθήσει δια ζώσης το παιχνίδι του Europa League Χόνβεντ - Κραϊόβα
Ο Μιγκέλ Καρντόσο δίνει το «παρών» στην αποψινή (19:55) αναμέτρηση της Χόνβεντ με την Κραϊόβα στην Ουγγαρία με στόχο να αναλύσει πλήρως τις πιθανές αντιπάλους της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ετσι, θα έχει και ο ίδιος άποψη από τον προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στην Ευρώπη. Επίσης, ένας ακόμη λόγος που πηγαίνει στην Ουγγαρία ο Πορτογάλος τεχνικός πέραν του αγωνιστικού είναι και για να αναλύσει όλα τα δεδομένα του αγώνα σε περίπτωση που προκριθούν οι γηπεδούχοι.
Η μετάβαση στο Γκιόρ δεν είναι εύκολη καθώς η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται 110χλμ μακρυά από την Βουδαπέστη και άλλα τόσα χιλιόμετρα μακρυά από την Βιέννη. Είναι δηλαδή ακριβώς στην μέση.
- Η Τσεχία θέλει να μείνει με κορώνα
- Οι ΗΠΑ ζητούν από τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στη Βενεζουέλα και να φύγουν άμεσα από τη χώρα
- Χρυσός: Δεν πτοούνται οι ταύροι από τα ρεκόρ του 2025
- Γλυκά Νερά: Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ
- Fidelity International: Η επενδυτική στρατηγική του 2026
- Μυστήριο με πτήση του «αεροπλάνου της Αποκάλυψης» πάνω από το Λος Άντζελες – Τα σενάρια & οι θεωρίες



