Τα σκουπίδια έπνιξαν πάλι την τουριστική Κέρκυρα
Τα σκουπίδια έπνιξαν για ακόμα μια φορά την Κέρκυρα εν μέσω καλοκαιριού και στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου.
Τα σκουπίδια έπνιξαν για ακόμα μια φορά την Κέρκυρα εν μέσω καλοκαιριού και στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου.
Εικόνες γνώριμες με τα σκουπίδια ξεχειλισμένα από τους κάδους στα μέσα του καλοκαιριού με υψηλές θερμοκρασίες και στη μέση της τουριστικής σεζόν.
Και πέρυσι τα ίδια
Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν, με δεδομένο ότι και πέρυσι, κυρίως τέτοια εποχή, αντιμετωπίζαμε ακριβώς τα ίδια προβλήματα.
Από τη μια το πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού και από την άλλη το γεγονός ότι άργησε η ανανέωση των συμβάσεων με εργολάβους μας έφεραν σε αυτές τις γνώριμες εικόνες.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Σπύρο Καλούδη, οι συμβάσεις (επιτέλους) υπεγράφησαν και από χθες το βράδυ έχει ξεκινήσει η αποκομιδή.
Πηγή: corfutvnews.gr
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κερασάκι στην τούρτα είναι ο Παναγόπουλος;



