Πλζεν – Πέρνιτσα: «Σημαντικό ότι έχουμε 2/2 πριν από τον Ολυμπιακό»
Ο στόπερ της Βικτόρια Πλζεν μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι η τσέχικη ομάδα έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα
Η Βικτόρια Πλζεν έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο τσέχικο πρωτάθλημα και πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ο στόπερ της Πλζεν, Λoύντεκ Πέρνιτσα, μιλώντας για τον αγώνα με τους Πειραιώτες (23/7 το πρώτο ματς στην Τσεχία στις 20:00), τόνισε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Βικτόρια έχει κερδίσει και τα δύο επίσημα ματς που έχει δώσει. «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπούμε καλά στη διοργάνωση. Έχουμε έξι πόντους από δύο αγώνες στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι πολύ καλό ενόψει του παιχνιδιού της Τρίτης, το οποίο είναι μεγάλης σημασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για το γεγονός ότι μετά τον τραυματισμό του Χέιντα και τη χρησιμοποίησή του ως βασικό απέναντι στην Λίμπερετς είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην αρχική 11άδα της Πλζεν και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Δεν ξέρω, είναι θέμα προπονητή».
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Έριξε… βόμβα ο Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς»
- Δημοσκόπηση: Η πλειοψηφία των Γάλλων βλέπει τις ΗΠΑ του Τραμπ ως στρατιωτική απειλή για τη χώρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Α’)



