Το Γ. Καραϊσκάκης πέρασε με άριστα τις εξετάσεις της UEFA
Κλιμάκιο της UEFA επισκέφθηκε το φαληρικό γήπεδο ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων των Πειραιωτών και εντυπωσιάστηκε
Tο Γεώργιος Καραΐσκάκης επισκέφθηκε η ΟΥΕΦΑ σήμερα (18/7) , λίγα 24ωρα πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιά κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν.
Το κλιμάκια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επιθεώρησε τους χώρους και έμεινε εντυπωσιασμένο από όσα είδε στο «σπίτι» των Ερυθρόλευκων.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως οι άνθρωποι της UEFA δεν έκαναν καμία παρατήρηση προς τους ιθύνοντες των Πειραιωτών και έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι με τις επικρατούσες συνθήκες στο γήπεδο, τον αγωνιστικό χώρο, τα αποδυτήρια.
Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 23/7 στην Τσεχία και η ρεβάνς στις 30 Ιουλίου στο Γ. Καραϊσκάκης.
- Μπενίτεθ: «Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση»
- BBC: Διατάσσει ταχεία έρευνα για τις ρατσιστικές προσβολές κατά τη μετάδοση των βραβείων BAFTA
- Βιολάντα: Χωρίς μέτρα προστασίας οι σωλήνες αερίου – Τι έδειξε η έρευνα του ΕΜΠ για τη μοιραία διαρροή
- Η λάθος επιλογή, το μάθημα και η επόμενη μέρα του Τσιτσιπά (pics)
- Ιαπωνία: Θα εγκαταστήσει πυραύλους κοντά στην Ταϊβάν – Πώς θα αντιδράσει η Κίνα, το δίλημμα για το Τόκιο
- Το πολυτελές τελευταίο κρησφύγετο του Ελ Μέντσο: Η έπαυλη στο δάσος όπου γράφτηκε το τέλος του βαρόνου


