Ολοκληρώθηκε το «μπαμ»: Στην Μπόκα ο Ντε Ρόσι
Στην Μπόκα Τζούνιορς θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με τον Νικολάς Μπουρντίσο να πείθει τον πρώην συμπαίκτη του να μετακομίσει για ένα χρόνο στην Αργεντινή
Παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς θα είναι τη νέα σεζόν ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με τον αργεντίνικο σύλλογο να κάνει το κόλπο γκρόσο και να πείθει τον ιταλό μέσο να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νικολάς Μπουρντίσο, με τον οποίον ο Ντε Ρόσι ήταν συμπαίκτης στη Ρόμα, έπεισε τον Ιταλό να συνεχίσει να αγωνίζεται.
Ο θρύλος των Ρωμαίων θα συνεχίσει τους επόμενους 8 μήνες στην Μπόκα και θα λάβει για το χρονικό αυτό διάστημα 800.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε ισχύει μέχρι και το Μάρτιο του 2020.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήθελα να παίξω στην Μπόκα στα 20, στα 25 ή στα 35 μου χρόνια. Ήταν πάντα μια από τις επιθυμίες μου. Θα μου άρεσε να ήμουν στο γήπεδο σε ένα ματς κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Μπομπονέρα. Όταν βλέπω αυτό το στάδιο, ανεβαίνω ψυχολογικά» (τον Απρίλιο του 2017).
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
- Λίβεπουλ: Από πότε είχε να υποστεί 10 ήττες στην Premier League (pic)
- Το 30% που λείπει: Πώς η κατάρρευση των γεννήσεων τινάζει στον αέρα την αγορά εργασίας
