Η ελληνίδα κολλητή της Κάιλι Τζένερ και οι κοινές τους διακοπές
Στην Καραϊβική βρίσκονται για διακοπές η διάσημη «ριάλιτι περσόνα» και η Θεσσαλονικιά κολλητή της Αναστασία Καρανικολάου.
Συνεχώς στο πλευρό της διάσημης «ριάλιτι περσόνας», Κάιλι Τζένερ βρίσκεται μια Ελληνίδα από τη Θεσσαλονίκη.
Ο λόγος για την Αναστασία Καρανικολάου, πιο γνωστή στο Instagram ως stassiebaby, η οποία είναι η κολλητή του πλουσιότερου –σύμφωνα με το περιοδικό Forbes- μέλους της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ, της Κάιλι Τζένερ.
Όπως δείχνουν οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media -τα οποία η Κάιλι υπεραγαπά καθώς βγάζει αρκετά χρήματα από τις δημοσιεύσεις της- οι δύο γυναίκες είναι πολύ καλές φίλες και μοιράζονται αρκετό από το χρόνο τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν κάνει και το ίδιο τατουάζ, το όνομα της κόρης της Κάιλι, Στόρμι, δείχνοντας ότι η σχέση τους είναι πολύ στενή.
Οι τελευταίες κοινές φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει η Κάιλι και η Αναστασία είναι από τα νησιά Τερκς και Κέικος, όπου μαζί με άλλες φίλες τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους.
- ΠΑΣΟΚ: Ανεξέλεγκτη ακρίβεια, ανύπαρκτη κυβέρνηση
- Ιράν – ΗΠΑ: Τέλος στις απευθείας επαφές – Αυξάνεται ο φόβος για αμερικάνικη επίθεση στην Τεχεράνη
- Το επίσημο βιβλίο IQ TEST της MENSA αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Γκάιγκερ»
- Νέος σύγχρονος χώρος υπαίθριας άθλησης στο πάρκο Δηλαβέρη από τον Δήμο Πειραιά
- Η στιγμή που drone χτυπάει το ελληνικό συμφερόντων τάνκερ Delta Harmony στη Μαύρη Θάλασσα


