Μάρκους Μπεργκ: «Έτοιμος για μια νέα περιπέτεια»
Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ, μετά τη μεταγραφή του στη ρωσική Κράσνονταρ
Στην Ρωσία για λογαριασμό της Κράσνονταρ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος αποδέχθηκε την μεγάλη πρόταση που του έκανε η ρωσική ομάδα για έναν χρόνο αντί 1,9 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Σουηδός επιθετικός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κράσνονταρ τονίζοντας πως είναι έτοιμος για αυτή την νέα πρόκληση στην καριέρα του, ενώ επισήμανε πως θα κάνει ότι καλύτερο για να βοηθήσει την ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Κρασνοντάρ. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τις προσδοκίες και τους στόχους της. Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα, είμαι ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα».
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο