Ο Ταϊρίς Ράις είναι επίσημα εδώ και λίγες μέρες παίκτης του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.
Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική, εκεί όπου δουλεύει ασταμάτητα, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση στην προετοιμασία των «πρασίνων».
Ο Ράις… λιώνει στην γυμναστική, κάνοντας βάρη και ατομικές ασκήσεις, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασε στα social media.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Οσασούνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Οσασούνα για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφει στην δράση, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε της Μπράιτον με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Εκιτικέ. Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι η οποία «καθάρισε» την Έβερτον στο πρώτο μέρος (2-0).
H Χόφενχαϊμ διέλυσε με 4-1 το Αμβούργο και πάτησε στην τετράδα της Bundesliga, νίκη με 3-1 για την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη που έβαλε αυτογκόλ με την Γκλάντμπαχ.