Πυροσβεστική: Ανοικτοί όλοι οι κεντρικοί δρόμοι στη Χαλκιδική
Προσβάσιμοι είναι πλέον όλοι οι κεντρικοί δρόμοι στη Χαλκιδική, ενημέρωσε νωρίτερα ο συντονιστής επιχείρησης του Πυροσβεστικού Σώματος, Σπύρος Βαρσάμης
Προσβάσιμοι είναι πλέον όλοι οι κεντρικοί δρόμοι στη Χαλκιδική, ενημέρωσε νωρίτερα ο συντονιστής επιχείρησης του Πυροσβεστικού Σώματος, Σπύρος Βαρσάμης.
Όπως αναφέρει στο typosthes.gr ο κ. Βαρσάμης η Πυροσβεστική επιχειρούσε όλη τη δύσκολη νύχτα στη Χαλκιδική και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και εξακολουθεί να είναι σε επιφυλακή, μετά τη φονική κακοκαιρία με τους 6 νεκρούς, τον έναν αγνοούμενο και τους περισσότερους από 100 νεκρούς. Όπως αναφέρει έχουμε έξι νεκρούς και αγνοείται αλιέας στην περιοχή της Καλλικράτειας, ενώ υπάρχουν μεγάλες καταστροφές σε δίκτυα, σπίτια, επιχειρήσεις και εγκαταστάσεις. Η κατάσταση αυτή την ώρα είναι καλύτερη, γίνεται έλεγχος σε όλα τα σημεία, ωστόσο, οι κεντρικοί δρόμοι είναι ανοιχτοί.
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)
- Αποκλείστηκε οριστικά το ενδεχόμενο δολοφονίας του Μιχάλη Καλογήρου
- Μπλόκα: To «σπάσιμο» της ενιαίας ατζέντας διαλόγου και το «ούτε βήμα πίσω» των αγροτών
- LIVE: Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια
- Το τέλος της Iστορίας του Φουκουγιάμα και η μοίρα της Ουκρανίας
- LIVE: Bασιλεία – Άστον Βίλα



