Υβέτ: Σήμερα η κηδεία του 17χρονου μοντέλου
Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook η Κρίστι Κρανά
Σήμερα θα γίνει η κηδεία της 17χρονης Υβέτ, που έχασε τόσο νωρίς τη μάχη με τη ζωή. Το μοντέλο μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο άφησε την τελευταία της πνοή σκορπώντας θλίψη στους οικείους της αλλά και στον χώρο της μόδας.
Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook η Κρίστι Κρανά. Όπως αναφέρει, το νεαρό μοντέλο είχε διαγνωσθεί πριν από εννέα μήνες με καρκίνο.
«Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από τη ζωή το μοντέλο μας, Υβέτ, μετά από εννιά μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο. Μόλις 17 χρόνων. Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Κουράγιο στην υπέροχη μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας!», έγραψε η Κρίστι Κρανά.
- Πότε ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
- NBA: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Πίστονς (142-115), σπουδαίο διπλό για Καβαλίερς (126-130)
- Ηράκλειο: Είχε εντοπιστεί νεκρή στο λιμάνι το 2009 – Δεκαέξι χρόνια μετά ο φίλος της παραπέμπεται σε δίκη
- Αρκάς: Το γράμμα στον Αη Βασίλη
- Μύρισε χειμώνας: Πως μας επηρεάζουν τα αρώματα της φύσης;
- Σε ισχύ και στη Θεσσαλονίκη το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

